3 måneders forløb

Hvad du kan forvente

Årsagsbehandling og traumeforløsende behandling giver bedre og længerevarende resultater for din fertilitet.

Mine sessioner er frugten af mange års erfaring som behandler og de skaber en synergi via koblingen mellem det psykosomatiske og det spirituelle som står mit hjerte nær. Det vil derfor være en helt unik behandling du får, som vil være skabt ud fra det du har brug for, de redskaber jeg benytter og den kærligheds kræft der findes i healing.

Hvor ofte

Normalt vil der være 2 uger mellem sessionerne. Men det afhænger af, hvad vi arbejder med, og hvor klar du er til forandringer. Det er vigtigt, at dit system kan følge med i processen. Derfor kan det varierer meget fra person til person og hvilke fertilitetsproblemer vi arbejder med. 

Sådan gør vi

For at hjælpe dig til en bedre fertilitet og forhåbentlig graviditet, så skal du være villig til at se og arbejde med hele dig, hvis du vil have gode resultater. Samtidig er det vigtigt at være respektfuld overfor det sted, du befinder dig. Jeg forstår godt, at de grænser og de begrænsninger du sætter og indeholder, er en af årsagerne. Det er vigtigt at vi arbejder i et tempo hvor krop og sjæl kan følge med, samtidig med at du bliver udfordret, så der sker en forandring. 

Jeg er meget konkret og grundig og giver altid vejledning, øvelser, refleksioner med hjem, så der er mulighed for at arbejde selv mellem sessionerne. 

Det praktiske

Hver behandling tager halvanden time. Jeg vil anbefale dig, at du sætter tid af i kalenderen efter din behandling, så der er mulighed for at mærke og omsætte det, der er sket under din session. På den måde får du mest ud af behandlingen.

Sessionerne er bygget op omkring dig og årsagen til dine fertilitets udfordringer. Noget af det kan behandles hurtigt, og der vil være en del af det, som kræver en mere dybtgående behandling flere gange. Jeg anbefaler ca. 6 – 10  sessioner.

Tavshedspligt
Jeg har tavshedspligt som RAB godkendt behandler. Det gælder både din journal og vores samtaler.