3 måneders forløb

Hvad du kan forvente

Årsagsbehandling og traumeforløsende behandling giver bedre og længerevarende resultater for din fertilitet.

Unikke sessioner skabt med erfaring og kærlighed

Mine sessioner er frugten af mange års erfaring som behandler. De skaber en unik synergi gennem en kobling mellem det psykosomatiske og det spirituelle, som står mit hjerte nær. Det betyder, at den behandling du får, vil være helt unik. Den vil være skabt ud fra det, du har brug for, de redskaber jeg benytter, og den kærlighedskraft der findes i healing.

Dette sikrer en personlig og effektiv behandling, der er skræddersyet til dine behov. Med mine holistiske tilgang kan jeg hjælpe dig med at opnå balance og velvære på alle niveauer – fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt. Min mål er at hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale og opnå varige resultater.

Kom og oplev forskellen med mine unikke, kærlighedsdrevne sessioner. Jeg ser frem til at hjælpe dig på din rejse mod bedre velvære og balance.

Hvor ofte?

Typisk er der 2 ugers mellemrum mellem sessionerne. Men dette kan variere afhængigt af, hvad vi arbejder med, og hvor parat du er til forandring. Det er afgørende, at dit system kan følge med i processen. Derfor kan det variere meget fra person til person og hvilke fertilitetsproblemer jeg arbejder med.

Min tilgang

For at hjælpe dig med at forbedre din fertilitet og forhåbentlig opnå graviditet, skal du være villig til at se og arbejde med hele dig selv for at opnå gode resultater. Det er vigtigt at respektere, hvor du er i processen. Jeg forstår, at de grænser og begrænsninger du sætter, er en del af årsagen. Jeg arbejder i et tempo, hvor både krop og sjæl kan følge med, samtidig med at du bliver udfordret, så der sker en forandring.

Jeg er meget konkrete og grundige og giver altid vejledning, øvelser, refleksioner med hjem, så du har mulighed for at arbejde selv mellem sessionerne.

Det praktiske

Hver behandling varer halvanden time. Jeg anbefaler, at du afsætter tid i kalenderen efter din behandling, så du har mulighed for at mærke og omsætte det, der er sket under din session. På den måde får du mest ud af behandlingen.

Sessionerne er skræddersyet til dig og årsagen til dine fertilitetsudfordringer. Nogle aspekter kan behandles hurtigt, mens andre kræver en mere dybtgående behandling over flere gange. Jeg anbefaler ca. 6 – 10 sessioner.

Tavshedspligt

Som RAB-godkendt behandler har jeg tavshedspligt. Dette gælder både din journal og vores samtaler.