Lidt om mig

Om Vanessa Hudson

Hvorfor vælge mig?

Gennem 16 år har jeg behandlet mange kvinder med succes. Det gælder både hjælp til at opnå spontan graviditet, og støtte gennem et behandlingsforløb med IUI, IVF eller ICSI.

Min tilgang er holistisk og jeg tilbyder et behandlingsforløb som kombinerer en bred vifte af solidt fagligt funderede kompetencer og værktøjer der tager højde for alle aspekter af fertilitetsproblemet; det fysiske, psykiske og spirituelle.

Jeg tror på at du kan blive gravid og ser et stort potentiale for healing og udvikling ved at arbejde med den uforklarlige barnløshed. 

Jeg brænder for mit fag og deltager løbende i efteruddannelse og supervision, der fortsat udvikler og inspirerer mig, for at være på forkant med de nyeste behandlingsformer og holde mig åben og nysgerrig over for netop din situation.

Jeg har deltaget i undervisning hos osteopater, kiropraktor, læger, akupunktør, zoneterapeuter, healer, psykoterapeuter og fysioterapeuter i behandling af fertilitetsrelaterede problemer. Du kan med andre ord være sikker på, at jeg har modtaget undervisning fra nogle af de største kapaciteter indenfor de enkelte områder.

Hvis du er blevet nysgerrig på at starte et forløb hos mig, er du meget velkommen til at booke en tid eller kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Uddrag fra mit formelle CV 

Uddannelse

RAB godkendt zoneterapeut og specialiseret i fertilitet / barnløshed.
fra 2006 Naturmedicinsk Kursuscenter og medlem af Zoneconnection Terapeutforening 
– du kan få tilskud hos mig fra sygeforsikring Danmark 

Fertilitet
Making babies in the 21 st century, University of London, Dr Daniel Reisel

Traumeterapeut (under uddannelse)
Skolen for Helingskunst

Healer og clairvoyant
Healingsuddannelse, clairvoyant træning og personlig udvikling hos blandt andre Marzcia Techau

Jeg bruger min sensitivitet og klarfølelse som støtte i processen med at forstå de underliggende problematikker for barnløsheden og til at mærke blokeringer i krop og psyke.

Spirit baby kommunikation og healing -dvs. kommunikation med det endnu ikke undfangede barn og healing der styrker jeres forbindelse.

Kropsbehandler
Derudover har jeg taget længere kursusforløb inden for kropsbehandling og fertilitet så som:
– Massage og akupressur
– Manuel behandling ( Correction Academy )
-Posturologi og auriculoterapi ( Godthjælp Institut )
– Akupunktur

Lydterapeut 
Vita de Lux Denmark