Behandlingsguide

Naturlig fertilitetsbehandling

Naturlige metoder og højere chancer for graviditet

Jeg tilbyder en bred vifte af behandlingsmetoder, som kan optimere din fertilitet og forbedre dine chancer for en vellykket graviditet.

Med mine 16 års erfaring og viden om fertilitet og reproduktiv sundhed kan jeg skræddersy et individuelt forløb tilpasset dine behov og ønsker. Jeg fokuserer på at identificere og behandle eventuelle underliggende forhold, der kan påvirke din fertilitet, og hjælper dig med at optimere din hormonbalance, ægløsning og livsstil.

Gennem naturlige metoder som zoneterapi, stressreduktion, akupunktur og livsstilsrådgivning, kan jeg bidrage til at forbedre din reproduktive sundhed og øge dine chancer for befrugtning. Jeg tror på, at en holistisk tilgang til fertilitet er nøglen til succesfulde resultater.

Min integrerede tilgang betyder også, at jeg samarbejder tæt med andre specialister inden for fertilitetsbehandling. Hvis du allerede er i gang med medicinsk fertilitetsbehandling, kan mine behandlingsmetoder og tilgange være en uvurderlig støtte. Jeg kan hjælpe med at forberede din krop på den medicinske behandling og forbedre dine chancer for succes.

Mit mål er at hjælpe dig med at opnå en vellykket graviditet på den mest naturlige måde muligt, og jeg er dedikerede til at støtte dig på din fertilitetsrejse. Jeg vil være der for dig, gennem hele processen, og tilbyde den nødvendige støtte og vejledning.

Hos Copenhagen Natural Fertility kan du føle dig tryg og velinformeret. Jeg har et solidt ry for at hjælpe kvinder med at opnå deres drøm om graviditet, og mine resultater taler for sig selv. LÆS OM MINE BEHANDLINGSRESULTATER

Så hvis du leder efter et gennemtestet, integreret fertilitetsforløb, der kan hjælpe dig med at blive gravid naturligt eller støtte din medicinske fertilitetsbehandling, er Copenhagen Natural Fertility det rigtige valg for dig!

Kropsbehandling
slip stress i kroppen – og giv plads til nyt liv

I kropsbehandling er mit fokus at løsne spændinger i kroppen med fokus på underlivet for at optimere nerveforsyningen, forbedre pladsforholdet og frigøre følelsesmæssige spændinger. En kropsbehandling vil forbedre de vitale energistrømme i blod, lymfe og nerver i bækkenet så ilt og næringsstoffer kan transporteres til æg og livmoder

Zoneterapi
til dyb afspænding og regulering af hormoner

Udgangspunktet for zoneterapi er at fødderne afspejler hele kroppen og at hele kroppen derfor kan behandles gennem fødderne. Zoneterapi stimulerer udrensning af kroppens organer, fremmer et sundere miljø omkring vores celler og balancerer hormonsystemet. Jeg bruger zoneterapi hvis du for eksempel har problemer med uregelmæssig eller manglende menstruation. 
Omdrejningspunktet for behandlingen er at skabe ro i hele nerve- og hormonsystemet, så stressniveauet i krop og sind falder

Behandling af sekundær infertilitet efter kejsersnit

Arvæv som dannes efter et kejsersnit er den hyppigste årsag til sekundær infertilitet. Arvævsbehandling hos mig er mere end blot manuel behandling og øvelser. Der er ofte flere komplikationer ved et ar som har forhindret helingsprocessen og en ny graviditet. Jeg behandler også de energetiske og følelsesmæssige traumer, som er forbundet til det og din fertilitet.

Healing af barnløshed

Jeg har erfaret at det har stor betydning at have den spirituelle dimension med i fertilitetsbehandlingen. Healingen vil hjælpe dig til at kontakte din sjæls kraft og forløse din sjæls potentiale og se bag om de umiddelbare blokeringer så mirakuløse ting kan ske.

Posturologi til rettelse af skævheder i kroppen. (også mekanisk infertilitet)

Posturologi er en dybdegående og effektiv behandlingsform, der afhjælper kroniske ubalancer i kroppen afledt af forkert kropsstilling. Disse ubalancer er ofte opstået når krop og sind gennem en længere periode har været belastet f.eks. gennem et længere forløb med behandling for barnløshed.

Traumeterapi – slip for blokeringer

Forskning viser at traume kan føre til barnløshed og barnløshed kan også føre til traume. 

Oplevelser som dødsfald, skilsmisse, fyring, problemer på arbejdspladsen, sygdom, barnløshed, spontan abort og andre traumatiske livsbegivenheder, kan have negativ indflydelse på en kvindes reproduktive system. Jeg tager udgangspunkt i stressbehandling bl.a. Med EMDR ( eye movement desensitization reprocessing )

Afhjælpning af kæbespændinger og stress

Har du hovedpine, nakkespændinger, vægtproblemer, søvnløshed, hormonelle forstyrrelse -og fertilitetsproblemer, kan kæben være årsagen. Mange ved nemlig ikke, at forskellige symptomer kan komme af kæbespændinger. Kæben og bækkenbunden er tæt forbundne allerede fra fostertilstanden og kæbespændinger kan have en direkte forbindelse til livmoderens sundhed , derfor giver det mening at behandle kæbespændinger for at fremme fertiliteten.

Spirit – baby kontakt – hjælp til den spirituelle aspekt af fertilitet

Jeg har lært at kommunikere med de sjæle eller “børn” der er omkring dig og som potentielt er dine fremtidige børn. Når jeg bruger denne kommunikation i mit arbejde, kalder jeg det for Spirit-baby kontakt. En Spirit-baby session kan hjælpe dig til fornyet håb og optimisme i dit fertilitetsforløb og skabe en stærkere forbindelse mellem dig og dit fremtidige barn.og frigøre blokeringer som står i vejen for din graviditet