Amerikansk olie – naturlig behandling af arvæv og inflammation i underlivet.

Har du svært ved at blive gravid og lider af PCO, PCOS, endometriose, cyster, fibromer eller uregelmæssige cyklus? 

Eller har du problemer med sekundær infertilitet efter kejsersnit pga arvæv fra operationen? 

Vil du gerne have et redskab til hvordan du selv kan påvirke din fertilitet i en positiv retning? 

Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene, så er dette indlæg relevant for dig.

Alle disse lidelser kan afhjælpes med at stimulere kredsløbet omkring din mave/bækkenet region. Med at få en god cirkulation i gang, kan din krop selv tage sig af reparation af skadet celler og nær den nye celledeling i underlivet. Din fertilitet vil naturligvis øges, når der er kommet frisk blod og næring til området.

I klinikken benytter jeg specielle massageteknikker, som har vist sig at være den mest effektive behandling af arvæv og andre lidelser i underlivet. Hvis behandling er udført korrekt og regelmæssigt, kan klientens fertilitet øges med op til 80% inden for få cyklus. Teknikken er udviklet af en amerikansk fysioterapeut og der findes evidens for at fertilitet kan forbedres med manuelle terapi-teknikker. 

Men hos mig får du mere nuanceret behandling end blot massage. Mange symptomer i de reproduktive organer er der ofte dybere liggende årsager, som burde også kigges på. Jeg har en lang række uddannelser i  behandling af de dybere fysiske og følelsesmæssige årsager til barnløshed, så jeg kan hjælpe dig videre. Derfor vil jeg anbefale at du burde overveje et naturligt fertilitetsforløb, som du kan læse mere om her …

Men her er en behandling, du selv kan gå i gang med. 

Hjemmebehandling 

Det er at lave et omslag af amerikansk olie, også kendt som ricinusolie eller kristpalmeolie. Olie kan købes i helsebutikker og koster ca. 40 kr. 

Ricinusolie, udvindes ved presning af de modne frø af ricinus, hvor 95% af olien indeholder den omega 9 rig ricinus syre. Økologisk ricinusolie er en meget fed olie, der absorberes langsomt af huden og har antiinflammatoriske og smertedæmpende egenskaber.

Behandling er effektiv til:

  • at aktivere lymfesystemet og blodtilførsel, så skadelige affaldsstoffer omkring arvæv, livmoder og æggestokker kan transporteres væk, og næringsstoffer kan komme til.
  • at nedbryde stagneret arvæv omkring kejsersnit
  • at forbedre livmoderslimhinden
  • at  forbedre kvaliteten af æg.
  • at mindske inflammation omkring tarmen.

Du skal bruge

1 flaske ricinus olie 50ml.

1 stykke bomulds vaskeklud 

1 glas med låg til opbevaring

husholdningsfilm

1 varmepude eller varmedunk 

1 skål 

  • Du lægger vaskekluden i en skål og hælder ricinusolie på, så kluden er helt dækket i olien. Vent til kluden suger alt olie til sig. 
  • Vrid kluden ud så det ikke drypper. 
  • Læg kluden på maven. Kluden kan foldes hvis det er for stort. Det må gerne dække hele området omkring livmoderen og den nedre del af maven. 
  • Læg enten et stykke køkkenfilm eller en frysepose over kluden. Sørg for at kluden er helt dækket, så der ikke kommer olie på andet end huden. 
  • Tag en varmepude eller varmedunk og læg den på omslag. Du kan tage en gammel t-shirt eller en tæppe på, mens du ligger og slapper af i ca. 60 minutter.

Varmen hjælper huden til at optage olien. Når olien trænger godt ned i huden, bliver lymfesystemet stimuleret til at gøre sit arbejde mere effektivt. 

Hvis du prøver at blive gravid, skal du helst ikke udføre behandling efter ægløsning, men fra 1. dag i din cyklus og ca. 10 – 14 dage frem.  Hvis du er i IVF behandling, skal du snakke med din læge inden du går i gang. 

Mød Copenhagen Natural Fertility

Vanessa Hudson

Jeg hedder Vanessa, og det er mig som skriver her på Inspiration og Viden. Min mission er at gøre dit naturlige fertilitet så nemt som muligt, og at oplyse dig om alt den spændende forskning, som viser at naturlig fertilitet er muligt.

Jeg hjælper dig til naturlig fertilitet og sund graviditet. Igennem 16 år har jeg hjulpet kvinder ud af barnløshed og jeg kan også hjælpe dig.

Skriv en kommentar